Det här gör vi:

Ringar. Örhängen. Armband. Halsband. Kedjor. Det mesta designar och tillverkar vi själva. En del tar vi fram i samarbete med de främsta leverantörerna i Italien, Tyskland och Japan. Lekfullheten och trenderna, det lite djärvare och det lite annorlunda speglar sig i allt vi gör. Traditionen och kunskapen om hur smycken tillverkats under se senaste 100 åren visar sig i hantverket.

Suzanne Färnert

Kreativiteten har jag från mamma. Efter Carl Malmstens Nyckelviksskolan var valet av yrke givet. Guldsmedsmästare. Är representerad på Nationalmuseum och har fram till idag haft 17 utställningar i Sverige, Frankrike, USA. Finland och Kuwait.

Peter Färnert

Mångsidig amatörkock som äntligen kommit på vad jag ska bli när jag blir stor. Är nu guldsmedslärling hos Suzanne, och ser fram emot ett nytt yrke.


Milthon

Är lärlingen från Älvkarleby som gillar vikingasmycken så pass att han åker till Gotland varje år när det är medeltidsveckan.


Karo

Rhodesian ridgeback som jobbat hos oss i nio år. Uppskattad för sin vänlighet och sitt intresse av att bara ligga i ett hörn.